курс за жени за преодоляване на страха от шофиране

коментари

Гост 23 Август 2018г.
Диана, ти направи за мен едно малко чудо.
Чрез твоята подкрепа сбъднах втората си голяма мечта.
Сега със съобразена скорост и няколко см по-дълга
увереност мога да отпътувам към третата. Благодаря!
Юлияна

Гост 10 Ноември 2018г.
Огромни благодарности на Диана! Чудото се случи и аз шофирам. Тя има невероятен подход и търпение, с които ми помогна да преодолея страха си. Горещо препоръчвам курса. Благодаря ти от все сърце, Диана!
Поздрави и с най-добри пожелания,
Йоанна
Гост 19 Март
Намирам курсът за изключително полезен.
Диана и курсът като цяло ми вдъхнаха увереност, че МОГА да шофирам.
Няма да забравя думите й: "Човек трябва да вярва в себе си!" - точно от тези думи имах нужда.
Благодаря ти, Диана!
Смятам,че много ми помогна в научаването на основните правила за шофиране и в преодоляването на страха, сковаността и психологическата бариера, която сама си бях наложила.
Чувствам се по-уверена и по-спокойна зад волана.
Горещо препоръчвам курса и на други нуждаещи се от подкрепа и кураж в шофирането.
Наистина е хубаво, когато има кой да те подкрепи, да застане до теб и да те увери, че МОЖЕШ и че няма нищо страшно в това да шофираш. :)
Ваня
Lilyana Chobanova 26 Април
Има невероятна промяна у мен след курса! Преди изпитвах панически страх само като си помислех да седна зад волана, ръцете ми трепереха, мислите ми изчезваха от главата... Диана е изключително умела и успя да ме убеди, че всичко е въпрос на практика. След последния час със нея нямах търпение да седна отново на шофьорското място. Сега си търся да купя кола :)
Благодаря, Диана!
Гост 12 Юли
Курсът при Диана е най-добрият подарък, който можете да си направите, ако искате да започнете да шофирате наистина. За мен лично това беше същинският шофьорски курс. Освен психологическата подкрепа Диана ме научи на много практически тънкости, които се постара да упражним достатъчно, за да ги проумея като хората :) Много полезно и смислено за всеки, който има нужда да добие увереност. Благодаря ти, Диана, сърдечни поздрави! Дария
Гост 6 Септември 2018г.
Момичета и момчета искам да ви разкажа за една прекрасна възможност, която за моя голяма изненада се оказа лесна, достъпна и невероятна 🚘. Запознах се с една харизматична личност и професионалист Диана Керемдчиева https://karaibezstrah.com/. Нсистина, когато не си шофирал известно време имаш известни страхове и тогава нямаш идея, къде , как и с кого да ги преодолееш. Аз ще ви кажа с Дияна 🌹. Благодаря ти, за вниманието и професионализма❤️!
Гост 2 Октомври 2018г.
Малко повече от месец отне на Диди да ми помогне да започна да шофирам сама. Имам книжка от 9 години. Много исках да се науча да шофирам, но за мен беше немислимо да потегля под наклон, да паркирам, да мина през кръгово, камо ли да се кача на магистрала. Всеки път сядах на шофьорското място трепереща като лист, а Диди със завидно търпение ми помагаше да преодолявам страха си. Всеки път ме посрещаше с усмивка и ново предизвикателство. Момичета, животът е много кратък, за да се страхувате и да продължавате да отлагате шофирането! Много съм щастлива, че те срещнах в точния момент. Мария;)
Гост 15 Април
Благодаря ти от сърце, Диана!
Часовете с теб бяха изключително полезни и много приятни, защото ти си много позитивен и усмихнат човек, чиято мисия е да помага! Даде ми увереност, че мога да се справя! Горещо препоръчвам курса на тези от вас, които все още се колебаят!
Бъди здрава и продължавай все така! Настя
Гост 7 Юни
Много полезен курс! Препоръчвам го!
Mariana Nankova 8 Август
БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ ти Диана!!! Ти не си човек,ти си ''Ангел", с мисия да помага на хората да преодолеят страховете си и да бъдат себе си!Изключителен професионалист, който ще ви помогне да преодолеете страховете си,а те са най-големия ни проблем.Много съм щастлива,че се появи в моя живот!
Горещо препоръчвам,тя е правилният ви избор!Бъди здрава и все така позитивна!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg