курс за жени за преодоляване на страха от шофиране

коментари

Гост 10 Ноември 2018г.
Огромни благодарности на Диана! Чудото се случи и аз шофирам. Тя има невероятен подход и търпение, с които ми помогна да преодолея страха си. Горещо препоръчвам курса. Благодаря ти от все сърце, Диана!
Поздрави и с най-добри пожелания,
Йоанна
Гост 19 Март 2019г.
Намирам курсът за изключително полезен.
Диана и курсът като цяло ми вдъхнаха увереност, че МОГА да шофирам.
Няма да забравя думите й: "Човек трябва да вярва в себе си!" - точно от тези думи имах нужда.
Благодаря ти, Диана!
Смятам,че много ми помогна в научаването на основните правила за шофиране и в преодоляването на страха, сковаността и психологическата бариера, която сама си бях наложила.
Чувствам се по-уверена и по-спокойна зад волана.
Горещо препоръчвам курса и на други нуждаещи се от подкрепа и кураж в шофирането.
Наистина е хубаво, когато има кой да те подкрепи, да застане до теб и да те увери, че МОЖЕШ и че няма нищо страшно в това да шофираш. :)
Ваня
Lilyana Chobanova 26 Април 2019г.
Има невероятна промяна у мен след курса! Преди изпитвах панически страх само като си помислех да седна зад волана, ръцете ми трепереха, мислите ми изчезваха от главата... Диана е изключително умела и успя да ме убеди, че всичко е въпрос на практика. След последния час със нея нямах търпение да седна отново на шофьорското място. Сега си търся да купя кола :)
Благодаря, Диана!
Гост 12 Юли 2019г.
Курсът при Диана е най-добрият подарък, който можете да си направите, ако искате да започнете да шофирате наистина. За мен лично това беше същинският шофьорски курс. Освен психологическата подкрепа Диана ме научи на много практически тънкости, които се постара да упражним достатъчно, за да ги проумея като хората :) Много полезно и смислено за всеки, който има нужда да добие увереност. Благодаря ти, Диана, сърдечни поздрави! Дария
Гост 25 Август 2020г.
Чудесен курс за припомняне на основите на шофирането. Цената сравнена с подобрението на каране е много добра. Диана напасва упражненията в зависимост с прогреса на клиента. Благодаря
Mariana Nankova 8 Август 2019г.
БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ ти Диана!!! Ти не си човек,ти си ''Ангел", с мисия да помага на хората да преодолеят страховете си и да бъдат себе си!Изключителен професионалист, който ще ви помогне да преодолеете страховете си,а те са най-големия ни проблем.Много съм щастлива,че се появи в моя живот!
Горещо препоръчвам,тя е правилният ви избор!Бъди здрава и все така позитивна!
Гост 22 Октомври 2019г.
Имам книжка от 9 години и опитвах по всевъзможни начини да преодолея страха си от шофиране. Диана за няколко седмици, успя с търпение и подход да ми вдъхне доверие в собствените ми способности. Не само успя да ми даде увереност, че мога да се справя, но и ми даде полезни житейски съвети, тъй като през това време минавах през труден период от живота си. Сърдечно ти благодаря Диана за вниманието и подкрепата, часовете с теб бяха много полезни и в същото време приятни и забавни! Горещо препоръчвам курса, на всички, които все още се страхуват да карат! Диана, отново благодаря, бъди здрава и продължавай да бъдеш все така позитивна, служейки за пример на хората! Сърдечни поздрави, Юлия!
Гост 2 Ноември 2019г.
Доверих се на Диана и тръгнахме, чудех се от къде ли има този кураж да я возя. Тя се довери на мен, аз самата си нямах доверие. Тя успя да ми даде част от нейният кураж и вяра. За да правим каквото и да било, трябва да имаме доверие в нас самите! Благодаря ти Диде, ти ми даде увереност и вяра!
Гост 2 Ноември 2019г.
Диана, безкрайно ти благодаря за лекотата, спокойствието и чара, с които ми помогна да преодолея страха от шофирането. От голямото напрежение, с което сядах зад волана, сега само мисълта за шофиране ми е невероятно приятна.
Бъди здрава и дано повече жени да се докоснат до теб като човек, който давайки умения, ще ги направи щастливи.
Гост 4 Декември 2019г.
Искам да споделя възхищение от Диана. Наскоро направи чудо и с мен. Возейки съпруга си на третия път не изрази и критика, като първите два имаше и викове от напрежение и съмнение в придобитите от мен умения.
Диана бъди здрава щастлива и знай, че в мое лице имаш крачеща реклама. :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg