курс за жени за преодоляване на страха от шофиране

описание


 

Според социологическо проучване около 40% от жените, които имат шофьорска книжка, по различни причини изпитват страх да шофират. За да се преодолее този страх и да се помогне на онези от тях, които все пак желаят или им се налага да карат колите си, организираме психо- терапевтичен и практически курс за жени : „Карай без страх”.

Курсът се провежда от квалифициран терапевт с двайсет годишен шофьорски стаж и следва традициите на необихевиоризма. Целта е да се помогне на клиента да постигне онова, което желае, като превъзмогва страховете си, за да живее пълноценно и продължително.

Идеята е, че всяко нещо се усвоява само чрез прилагането му, за което са нужни много тренировки, външна помощ, подкрепа и напътствие. Затова курс съдържа само един теоретичен и пет практични часа:

1. Паркиране- перпендикулярно и успоредно.       

2. Движение в центъра.

3. Извън градско шофиране.

4. Движение по маршрут.

5. Включване на всички компоненти.

            В часовете спокойно може да изразявате както страховете, така и желанията си, а също и да споделяте лични проблеми свързани или не свързани с шофьорската проблематика.

Курсът е съобразен с индивидуалните нужди на всяка жена и може да се провежда с автомобил на фирмата за 240 лв. или със собствен автомобил за 180 лв.

Целта е да се даде увереност на жените- шофьори в техните способности и умение да преодоляват задръжките- както психически, така и поради липсата на опит.

Те ще се убедят, че автомобилът е комфорт. Той ни позволява да бъдем независими, мобилни, да се чувстваме приятно, а не да ни блъскат и обират в градския транспорт. С него стигаме до желаното място бързо, удобно и приятно.

Теоретичната част на курса се провежда в центъра на гр. София на адрес: ул. „Хан Крум” №20. За записване е необходима предварителна заявка на тел: 0899917852.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg